Zeer zachte douchegel.  Geschikt voor volwassenen & kinderen vanaf 2 jaar.  Ideaal voor de zeer gevoelige & droge huid.  Met de opwekkende geur van neroli, perfect voor de snelle ochtenden!

 

 

 

Zeer zachte douchegel.  Geschikt voor volwassenen & kinderen vanaf 2 jaar. Ideaal voor de zeer gevoelige & droge huid. Met rustgevende lavendel, perfect voor de avond!

 

 

 

Ideaal voor vuile kinderhandjes.  Geeft zeer veel schuim, zo wordt het handen wassen voor de kleintjes een hele belevenis.  Ook geschikt voor volwassenen.

 

 

 

Geeft geen allergische reacties en zorgt voor een zuivere was.  45 ml per was is ruim voldoende.  Indien zeer gevoelige huid, geen wasverzachter gebruiken.  Een scheutje azijn kan helpen.

 

 

 

 

Perfect voor de warme zomers.  Lotion bar bewaren in de koelkast. Geschikt voor kinderen en volwassenen. 

 

 

 

 

 

Heerlijk verzorgende lotion voor jong & oud.  Ideaal voor de zeer droge & gevoelige huid. Deze website is gemaakt met Jimdo!

Met Jimdo kan iedereen gratis en zonder programmeerkennis een eigen website maken. Kies een design, pas het klik voor klik aan je wensen aan, voeg je inhoud in een paar seconden toe en klaar!
Meld je nu via nl.jimdo.com aan voor een gratis website.